Media

Dosar de presă

Taguri Facebook

Taguri LinkedIn

Minutul 13.58 – Iasul în bucate anunțat la Știrile de la ora 15:00, prezentate de Ioana Enache, 10 iulie 2022

Aleph News

10 iulie 2022

Minutul 13.58 – Iasul în bucate anunțat la Știrile de la ora 15:00, prezentate de Ioana Enache, 10 iulie 2022
Aleph News

(FOTO) Ce bucate tradiţionale găsiţi în acest weekend la târgul din Copou

Ziarul de Iasi

9 iulie 2022

Sunt prezenți aproape 40 de producători din toate cele șase județe din Nord-Estul țării din domeniile patiseriei, produselor lactate, preparatelor din carne și pește, producători de vinuri, producători de dulcețuri și zacuști, producători de fructe și legume ecologice și apicultori. La târg participă și Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, cu produse de lapte și carne.
Ziarul de Iasi

Imediat ce ajugi în Parcul Expoziției din Copou ți se umplu nările de mirosuri îmbietoare, apoi ochii sunt puși la grea încercare

TVR Iasi

9 iulie 2022

Imediat ce ajugi în Parcul Expoziției din Copou ți se umplu nările de mirosuri îmbietoare, apoi ochii sunt puși la grea încercare întrucât nu știu unde să se oprească, iar, în cele din urmă, papilele gustative își cer dreptul și încep degustările.
TVR Iasi

Iasul in bucate – Anunț al agenției de presă RADOR

Agentia de presă RADOR

9 iulie 2022

Iași: Aproape 40 de producători din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est vor lua parte, în zilele de 9 şi 10 iulie, la un târg intitulat „Iaşiul în bucate tradiţionale, ecologice, montane”, în Parcul Expoziţiei. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Iaşi, Academia Română – Filiala Iaşi şi Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Iaşi, este unicat în zona Moldovei, el fiind dedicat consumatorilor ieşeni, precum şi producătorilor atestaţi tradiţional, ecologic sau montan din zona de Nord-Est a ţării
RADOR

Zeci de producători și-au anunțat prezența la târgul ”Iaşiul în bucate tradiţionale, ecologice, montane”: Carne, Pește, dulcețuri, zacuscă și vin

G4media

8 iulie 2022

Aproape 40 de producători din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est vor lua parte, în zilele de 9 şi 10 iulie, la un târg intitulat ”Iaşiul în bucate tradiţionale, ecologice, montane”, în Parcul Expoziţiei, informează Agenția de presă Rador.
G4media

Zeci de producători, la târgul ‘Iaşiul în bucate tradiţionale, ecologice, montane’

Radio Romania Iasi

8 iulie 2022

Cu sprijinul Direcţiilor pentru Agricultură din regiunea Moldovei, la eveniment vor participa aproximativ 40 de producători din toate cele şase judeţe din Nord-Estul ţării din domeniile patiseriei, produselor lactate, preparatelor din carne şi peşte, producători de vinuri, producători de dulceţuri şi zacuscă, producători de fructe şi legume ecologice şi apicultori. Alături de aceştia va participa şi Universitatea de Ştiinţele Vieţii ‘Ion Ionescu de la Brad’ din Iaşi, cu produse de lapte şi carne.
Radio Romania Iasi

Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane – 9-10 Iulie @ Parcul Expoziției din Iași

Iasi4you

7 iulie 2022

Prin organizarea acestui târg, ne propunem promovarea și încurajarea consumului de produse alimentare, realizate după rețete tradiționale, populare în zona de nord-est a țării. În același timp, se urmărește stimularea spiritului antreprenorial precum și crearea de noi canele de vânzare, pentru valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică din regiune.
Iasi4you

Târg Iașul în Bucate – produse tradiționale, ecologice, montane – Iași, 9-10 iulie 2022

PlatFerma

5 iulie 2022

Târgurile de produse locale par un fel de speed tasting de slow food – ca gurmand, te muți de la un stand la altul, întrebi aici ceva, guști altceva dincolo, te miri de cum poate să fie gustul produselor atât de cunoscut și atât de nou în același timp, mai iei o gură din ceva, cumperi și pleci acasă cu o selecție de produse împărțite în două, ca descoperirile gustative de la târg: (1) produse locale pe care le știi și iubești, (2) produse locale pe care vrei să le încerci.
PlatFerma 1

Târgul producătorilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est: „Iașul în bucate tradiționale”

Bit TV

30 iunie 2022

În perioada 9-10 Iulie, între orele 10:00-21:00, vă invităm să vizitați Târgul Producătorilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane, târg organizat de Primăria Municipiului Iași, Academia Română Filiala Iași și Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, în Parcul Expoziției, Aleea Centrală.
Bit TV

Târgul Producătorilor: „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane”

Jurnalul de Iași

27 iunie 2022

Evenimentul „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane”, unicat în zona Moldovei, este dedicat consumatorilor ieșeni, precum și producătorilor atestați tradițional, ecologic sau montan din zona de Nord-Est a țării. Astfel, cu sprijinul Direcțiilor pentru Agricultură din regiunea Moldovei, la eveniment vor participa producători din toate cele șase județe din Nord-Estul țării din domeniile patiseriei, produselor lactate, preparatelor din carne și pește, producători de vinuri, producători de dulcețuri și zacuști, producători de fructe și legume ecologice și apicultori.
Jurnalul de Iasi 1

Primăria ieșeană vrea să adere la Pactul de Politică Alimentară Urbană de la Milano! Care sunt beneficiile în urma acestui demers

BZI - Bună Ziua de Iași

3 iunie 2022

Pentru a remedia pe cât posibil impactul asupra mediului înconjurător a industriei alimentare, primăria municipiului Iași a decis că dorește să adere la Pactul de Politică Alimentară Urbană de la Milano. Cel mai mare impact pe care această decizie îl va aduce la stilul de viață a ieșenilor este că hrana va deveni una mai sănătoasă, ce nu va polua la fel de mult.
BZI 2022 06 03